Panpizza met champignons

INGREDIENTEN

  • 1 bakje champignons (250 g ) in plakjes
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olie (met Italiaanse kruiden)
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneetjes brood
  • beetje boter of margarine
  • 4 eetlepels kant-en-klare tomatensaus, 4 plakjes belegen kaas
  • 1 theelepel pizzakruiden

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Pizza recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.
  2. Pel en snipper de ui. Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan.
  3. Doe de champignons erbij, pers het teentje knoflook erboven uit en bak de champignons al omscheppend 3-5 minuten.
  4. Snij van de boterhammen de korstjes af.
  5. Besmeer de boterhammen met een klein beetje boter of margarine.
  6. Haal de champignons uit de hapjespan en leg de sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden in de pan.
  7. Verdeel de tomatensaus en de champignons over de boterhammen.
  8. Snij de plakken kaas in repen.
  9. Leg de repen kaas op de champignons en strooi de pizzakruiden erover.
  10. Laat de panpizza, met een deksel op de pan, in ongeveer 10 minuten heet worden.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Panpizza, pizza, champignons, ui, italiaans, vegetarisch Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: