Passievruchtenijs

INGREDIENTEN

  • ½ l vanille-ijs
  • 3 passievruchten
  • 1 eetlepel tropische vruchtensiroop
  • geschaafde (witte) chocolade
  • chocolade saus

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat het ijs half ontdooien.
  2. Halveer twee passievruchten en schep het vruchtvlees in een kom.
  3. Voeg het ijs en siroop toe en schep alles door elkaar.
  4. Laat het ijs opnieuw in ongeveer 2 uur bevriezen.
  5. Halveer de derde passievrucht.
  6. Schep het ijs in coupes en verdeel het passievruchtvlees over het ijs.
  7. Garneer met was geschaafde chocolade en chocolade saus.

Bron: wwww.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
vanille-ijs, passievruchten, tropische vruchtensiroop, chocolade, chocolade saus Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: