Warm: minibouchées met gerookte zalm en eieren

INGREDIENTEN

  • 12 minibouchees
  • 4 eieren
  • 100 gr gerookte zalm
  • scheutje room
  • 25 gr boter
  • takje rozemarijn
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 12 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Warm de oven voor op 160°C. 
  2. Snijd de gerookte zalm in fijne reepjes.
  3. Laat de boter in een pan smelten.
  4. Klop in een kom de eieren met de room op, kruid met peper en zout en strooi er de rozemarijn over.
  5. Giet de geklopte eieren in de pan.
  6. Doe er de reepjes zalm bij als de eieren beginnen te bakken.
  7. Zet de minibouchees heel even in de voorverwarmde oven.
  8. Vul ze met het ei-zalmmengsel en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
minibouchees, eieren, gerookte zalm, room, boter, rozemarijn, peper en zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: