Warm: kaneelvingers

INGREDIENTEN

  • 2 sneetjes wit brood of rozijnenbrood
  • 1 ei
  • 1 eetlepel suiker
  • 125 ml melk
  • 15 gr boter
  • 1/2 eetlepel kaneel

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd 2 sneetjes wit brood of rozijnenbrood elk in 3 lange repen.
  2. Klop in een diep bord het ei los samen met de suiker, kaneel en melk.
  3. Wentel de repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is opgezogen.
  4. Verhit 15 g boter in een koekenpan met teflonlaag en bak de kaneelvingers in 2-3 minuten knapperig bruin, keer ze halverwege de gaartijd.
  5. Serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
wit brood, rozijnenbrood, ei, suiker, melk, boter, kaneel Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: