Duifjessalade met ganzenleverpaté

INGREDIENTEN

  • 50 gr ganzenlever
  • 2 filets van duiven
  • 1 pakje gerookte eendenborst
  • 200-300 gr eekhoorntjesbrood
  • boter
  • verschillende slasoorten naar smaak
  • notenolie
  • frambozenazijn
  • mangochutney
  • verse tijm
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Borstel het eekhoorntjesbrood, snijd ze in schijfjes en bak ze krokant in wat boter.
  2. Breng het geheel op smaak met wat zout en peper.
  3. Bak de duif-filets, kruid ze met zout en peper en verse tijm.
  4. Laat even rusten en snijd ze later in sneetjes.
  5. Snijd de ganzenleverpate in kleine stukjes.
  6. Meng de slasoorten met wat notenolie, een scheutje frambozenazijn, zout en peper.
  7. Plaats de salade in het midden van het bord en dresseer de paté, de sneetjes duif en de eendenborst errond.
  8. Dresseer de paddestoelen rond de salade en werk af met enkele druppels  mangochutney langs de salade.

Gepost door Lotte


 

REACTIES :

Geschreven door HENK VS op 08/10/2010


DUIF



Geschreven door Henk VS op 08/10/2010


.... is lekker



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: