Kip met pasta, spinazie, kruidenkaas en pijnboompitten

INGREDIENTEN

  • 250 gr gekookte pasta
  • 1 kipfilet in blokjes
  • 1 teen knoflook
  • 4 eetlepel pijnboompitten, geroosterd
  • 1 zak diepvries spinazieblaadjes (is minder nat) (+/- 350 gr)
  • een flinke scheut kippebouillon
  • 1 pakje kruidenkaas

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Gevogelte recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Bak de kipfilet mooi goudbruin.
  2. Voeg vervolgens de knoflook toe, samen met de spinazie,  en laat even bakken tot de spinazie zacht wordt.
  3. Voeg dan de pasta en de kruidenkaas toe en een scheutje bouillon om het geheel makkelijker te mengen.
  4. Goed mengen en pijnboompitten toevoegen.
  5. Breng op smaak met peper en zout.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, kipfilet, knoflook, pijnboompitten, spinazieblaadjes, kippebouillon, kruidenkaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: