Komkommer gevuld met kaassaus

INGREDIENTEN

  • 2 komkommers
  • 50 gr boter
  • 1 ui
  • 2 eetlepels gezeefde bloem
  • 3 dl melk
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 300g belegen kaas
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de komkommers, snijd ze doormidden in de lengte en haal er met behulp van een lepel de pitten uit.
  2. Snijd de komkommers in stukken van ongeveer 10 cm.
  3. Versnipper de ui.
  4. Snijd de kaas in hele kleine blokjes.
  5. Kook de stukken komkommer in een pan met een bodempje water en wat zout in ongeveer 8 minuten gaar.
  6. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui goudbruin.
  7. Voeg er dan de gezeefde bloem door en giet beetje voor beetje de melk erbij.
  8. Breng de saus op smaak met peper, zout, paprikapoeder en citroensap.
  9. Voeg de kaasblokjes toe aan de saus.
  10. Schep de stukken komkommer uit de pan, laat ze uitlekken en leg ze op een platte schotel.
  11. Vul de stukken komkommer met de kaassaus en bestrooi ze met de verse peterselie en bieslook.  


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Komkommer, kaassaus, vegetarisch, gezond, groenten, paprika Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: