Struisvogeltournedos

INGREDIENTEN

  • 4 struisvogetournedos
  • 1 dl koffieroom
  • 1 dl olijfolie
  • 2 gepelde tomaten
  • 1 ui
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Gevogelte recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verhit de olijfolie in de pan.
  2. Versnipper de ui fijn en fruit deze in de pan.
  3. Voeg de tournedos toe en bak deze aan beide zijden bruin.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Neem de tournedos uit de pan als ze gaar zijn en houd ze warm.
  6. Voeg de koffieroom toe aan de braadsappen.
  7. Verwarm al roerend de saus tot ze mooi gebonden is.
  8. Voeg de tournedos en stukjes gepelde tomaten toe aan de saus.
  9. Breng het geheel verder op smaak.
  10. Dien op met rijst of aardappelpuree.

Gepost door Rien


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
struisvogetournedos, koffieroom, gepelde tomaten, ui, peper, zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: