Pastasalade met yoghurt

INGREDIENTEN

  • 200 gr tagliatelli
  • 1 potje zongedroogde tomaten
  • 1 bakje rucola
  • 1 rode paprika
  • 2 potjes yoghurt
  • 1/2 citroen
  • olijfolie 
  • 1 takje selder
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de pasta al dente.
  2. Giet de pasta af en spoel onmiddelijk onder de kraan.
  3. Roer de slierten goed los met een beetje olijfolie en de zongedroogde tomaten, zodat ze niet kleven.
  4. Was de groenten, droog ze en snijd ze in stukken.
  5. Pers de halve citroen en meng het citroensap met de yoghurt, bieslook, peper en zout.
  6. Meng de groenten met de pasta.
  7. Besprenkel met een beetje yoghurtsaus.
  8. Serveer de yoghurtsaus apart.

Gepost door Marie


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: