Cocktail: Frambozenpunch

INGREDIENTEN

  • 1/2 l straffe thee,
  • sap van een halve citroen
  • 1 citroen (garnering)
  • 2,5 dl  frambozensap
  • 1,5 dl frambozenlikeur / jenever
  • 1 eetlepel fijne suiker

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Drankjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Zet de thee en zeef intussen het citroensap.
  2. Voeg het citroensap en het frambozensap bij de warme thee en breng dit mengsel opnieuw tot aan het kookpunt.
  3. Voeg de frambozenjenever toe en roer er eventueel nog wat suiker door.
  4. Dit drankje komt helemaal tot zijn recht in voorverwarmde wijnglazen waarin enkele verse frambozen geplaatst zijn.
  5. Garneer het glas met een schijfje citroen.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
thee, citroen, frambozensap, frambozenlikeur, jenever, suiker Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: