Warm: champignons gevuld met chorizo en kaas

INGREDIENTEN

  • 250 gr (grote) champignons 
  • 2 sneden chorizo (± 1 cm dik) 
  • 3 eetlepels geraspte kaas
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte peterselie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Veeg de champignons schoon, verwijder voorzichtig de steeltjes en strooi wat zout in de champignons.
  2. Smeer de hoedjes van de champignons in met olijfolie en plaats ze in een ovenschaal.
  3. Snijd de chorizo in heel kleine stukjes en vermeng ze samen met de kaas.
  4. Vul de champignons op met de chorizo en de kaas.
  5. Verwarm de grill op de hoogste stand en plaats de gevulde champignons zo'n 10 cm onder de hete grill en laat ze gedurende ± 5 minuten grillen tot de champignons zacht zijn.
  6. Strooi wat peterselie over de champignons en serveer onmiddellijk. 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
champignons, chorizo, kaas, emmentaler, gruyère, verse peterselie, olijfolie, peper en zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: