Kip met aardappelrisotto

INGREDIENTEN

  • 10 grote vastkokende aardappelen
  • 2 dl room
  • 100 gram geraspte parmezaan
  • 50 gram boter
  • 1 lente-uitje
  • 8 dl kippenbouillon
  • 4 kippenbouten
  • 1 blikje mais
  • 1 rode paprika
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Gevogelte recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de geschilde aardappelen en de paprika in kleine blokjes.
  2. Kook de blokjes gaar in 6 dl kippenbouillon en room.
  3. Voeg vervolgens de mais, boter en parmezaanse kaas toe.
  4. Breng de aardappelrisotto op smaak met peper en zout.
  5. Kruid de kippenbouten met peper en zout en bak ze kort rondom in boter.
  6. Plaats ze in een ovenschotel met 2 dl kippenbouillon en een beetje boter.
  7. Bak ze gedurende 20 min in de oven op 150°C.
  8. Verdeel de aardappelrisotto en de kippenbouten over vier borden.
  9. Garneer met het fijngesneden lente-uitje.

Gepost door Tom


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappelen, room, geraspte parmezaan, boter, lente-uitje, kippenbouillon, kippenbouten, mais, paprika, peper, zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: