Kipfilets gevuld met champignons

INGREDIENTEN

  • 4 kipfilets
  • 75 gr boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 bosje peterselie
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • snuifje cayennepeper
  • zout
  • eventueel een rode peper (naar smaak + fijngesnipperd)

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Gevogelte recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Sla de kipfilets plat met een keukenhamer.
  2. Laat 25 gr boter smelten in een pan en meng er de knoflook, het zout en de pepers door.
  3. Voeg de champignons en de peterselie toe. Laat 5 min garen en verdeel het vervolgens over de kipfilets.
  4. Rol de filets strak op en steek ze vast met een tandenstoker.
  5. Leg de kip ongeveer gedurende een uur in de koelkast (een volledige nacht is nog beter).
  6. Wentel de kip door de bloem, dan door het losgeklopte ei en tenslotte door het paneermeel.
  7. Verwarm de overige boter in een pan en bak de kip hierin goudbruin en gaar.
  8. Serveer onmiddellijk. 


 
 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
kipfilets, boter, bloem, ei, paneermeel, peterselie, knoflookpoeder, cayennepeper, zout, rode peper Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: