Warm: bruschetta met kruidenboter, tomaten en kaas

INGREDIENTEN

  • 1 stokbrood
  • 25 gr kruidenboter
  • 2 tomaten
  • 100 gr strooikaas of fijngesneden mozarella
  • oregano

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. 
  2. Snijd het stokbrood in het midden in 2 gelijke delen (boven en onderkant).
  3. Verdeel beide stukken in kleinere stukken.
  4. Smeer de stukken stokbrood in met kruidenboter.
  5. Was de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in kleine blokjes.
  6. Verdeel de tomaten over de broodjes.
  7. Strooi de kaas over de broodjes.
  8. Plaats de broodjes gedurende 6 à 7 minuten in de voorverwarmde oven.
  9. Kruid met een beetje oregano of basilicum en serveer onmiddellijk

 

Gepost door Bart


 

REACTIES :

Geschreven door Tessa Jaspers op 14/7/2011


Klinkt heel simpel, maar is echt overheeerlijk!!! Kan niet wachten tot ze uit de oven komen, ze ruiken zoooo goed! Dank je voor deze smul-recept:)



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
stokbrood, kruidenboter, tomaten, kaas, emmentaler, strooikaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: