Varkenshaasje met gedroogde tomaat en mozarella

INGREDIENTEN

  • 800 gr varkenshaasje
  • 125 gr mozzarella
  • gedroogde tomaat
  • basilicum
  • 1 teentje look
  • olijfolie
  • 1 dl room
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Snijd de mozzarella in schijfjes
  3. Was de basilicum en trek de blaadjes af.
  4. Snijd de tomaten in reepjes.
  5. Pel de knoflook en plet fijn.
  6. Voeg de knoflook bij de olijfolie.
  7. Snijd de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
  8. Bestrijk de varkenshaasjes met de lookolie.
  9. Beleg 1 helft met mozzarella, gedroogde tomaat en bassilicum.
  10. Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw.
  11. Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in de oven.
  12. Draai de varkenshaasjes om.
  13. Kruid met peper en zout.
  14. Voeg de room toe en zet nog 5 minuten in de oven.
  15. Snijd het vlees in niet te dunnen schijfjes.
  16. Garneer met basilicum.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Varkenshaasje, mozarella, tomaat, gedroogde tomaat, basilicum, vleesgerecht, varken, vuurvaste schotel, overgerecht, oven Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: