Koud: gevulde kerstomaatjes

INGREDIENTEN

  • 10 kerstomaatjes
  • 75 gram Ricotta kaas
  • 1 eetlepel room
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel fijngehakt basilicum
  • (versgemalen) zwarte peper

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 5 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd het hoedje van de tomaten.
  2. Hol ze uit en laat ze uitlekken.
  3. Meng de ricotta, room en olijfolie en roer goed.
  4. Kruid deze samenstelling af met zwarte peper.
  5. Vul de kersttomaatjes en plaats er het hoedje terug op.

Gepost door Lode


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aperitiefhapje, kerstomaat, kerstomaten, ricotta Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: