Koud: toastjes met hammouse

INGREDIENTEN

  • 150 gr gerookte ham
  • toastjes 
  • 4 gr gelatine
  • 1/2 dl rode port
  • 1/2 dl room
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 1/2 dl bouillon
  • fijngehakte peterselie

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de ham fijn.
  2. Week de gelatine in koud water.
  3. Knijp de gelatine na enkele minuten uit.
  4. Los de gelatine op in hete bouillon.
  5. Roer dit geheel onder de ham, port en tomatenpuree.
  6. Mix het geheel fijn en laat het afkoelen.
  7. Spatel er de licht opgeklopte room onder.
  8. Laat dit gedurende 20 min in de frigo opstijven.
  9. Spuit het mengsel op de toastjes en bestrooi met peterselie.

Gepost door Lotte


 

REACTIES :

Geschreven door annelies baetens op 30/11/2009


dit receptje is heel lekker want ik heb de meeste al uit geprobeerd en ze zijn allemaal heel lekker dus van mij krijgen ze allemaal 5 punten



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Ham, toastjes, aperitiefhapje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: