Camenbertsoep

INGREDIENTEN

  • 1(grote) doos Camembert
  • 3 grote uien (gesnipperd)
  • 3 middelgrote aardappelen
  • 2 sneden wit brood (zonder korsten)
  • kippebouillon (blokjes)
  • 1 klein flesje koffiemelk of -room
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Soepen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Stoof de uisnippers aan in een kookpot met wat boter/olijfolie.
  2. Snijd de Camembert in blokjes en roer deze in zijn geheel (met korst eraan) door heet water. (de camembert zelf lost op, de korst niet echt).
  3. Giet dit in de kookpot van de ajuinen.
  4. Vul aan met 2 l water, 2 kippebouillon-blokjes, de sneetjes wit brood en de in
    kleine stukjes gesneden aardappel.
  5. Laat het geheel koken, en mix de soep daarna.
  6. Breng op smaak met wat peper en/of zout.
  7. Voeg tenslotte de koffiemelk of -room toe en garneer met wat gesnipperde bieslookplukjes.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Camembert , uien, aardappelen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: