Pastasalade met kip en tonijn

INGREDIENTEN

  • 500 gr pasta (eventueel gekleurd)       
  • 400 gr kipfilet, in reepjes gesneden
  • 300 gr tonijn in olie of eigen nat, uitgelekt
  • 1 blikje ansjovis, uitgelekt
  • 0,5 dl olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 5 eetlepels kappertjes, uitgelekt
  • 4 dl mayonaise
  • 4 eetlepels kleingesneden augurken
  • 2 eetlepels boter
  • verse basilicum

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 1 persoon

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Bak de kipfilet lichtbruin in een pan met wat boter.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Mix de tonijn, ansjovis, olijfolie, citroensap, mayonaise en 2,5 el kappertjes in een keukenmachine of blender. 
  4. Meng vervolgens de de pasta, de kipfilet, het tonijnmengsel, 2,5 eetlepels kappertjes en de  augurken door elkaar.
  5. Plaats de pastasalade in de koelkast en knip net vóór het serveren wat verse basislicum erover.

Gepost door Ida


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, salade, tonijn, kip, ansjovis, kappertjes Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: