Rauwe asperges- salade

INGREDIENTEN

  • 4 witte asperges (geschild)
  • 4 groene asperges
  • 8 hardgekookte kwarteleitjes
  • 200 gr rivierkreeftjes of garnalen (gepeld)
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eidooier
  • 150 ml olie (met neutrale smaak)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel truffelolie (truffeljus)
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Roer de mosterd en de eidooier goed door mekaar en voeg druppelsgewijs de olie toe onder voortdurend roeren tot er een vloeibare mayonaise ontstaat.
  2. Breng op smaak met citroensap, peper, zout en truffelolie.
  3. Snijd de asperges in sliertjes met een dunschiller.
  4. Schik de sla, aspergeslierten, kwarteleitjes (gehalveerd) en rivierkreeftjes of garnalen op 4 bordjes en overgiet met de dressing.
  5. Garneer met een paar snippers bieslook.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
witte asperges, groene asperges, rivierkreeft, garnalen, truffelolie Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: