Gerookte forelsalade

INGREDIENTEN

  • 400 gr gerookte forelfilets
  • 4 grote aardappelen
  • 1 citroen
  • 100 gr jonge kaas (0,5 cm dik)
  • 2 appels
  • 1 eetlepel azijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel peterselie
  • 1 eetlepel kervel
  • 1 eetlepel dragon
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de aardappelen gaar gedurende 20 minuten in ruim, gezouten water. 
  2. Schil de aardappelen en de appels en snijd ze in blokjes.
  3. Pers het citroensap uit.
  4. Besprenkel de appels met citroensap om verkleuring te voorkomen.
  5. Snijd de forelfilets in beetklare stukjes en de kaas in kleine blokjes.
  6. Doe de aardappelen, appels, kaas en forel in een slakom.
  7. Meng voor de dressing de azijn, olie, peterselie, kervel en dragon goed door mekaar.
  8. Breng verder op smaak met wat peper.
  9. Giet de dressing in de slakom en roer voorzichtig om.
  10. Serveer met gemengde sla.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
gerookte forelfilets, aardappelen, kaas, appel Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: