Warm: bladerdeeghapjes met abrikozen en geitenkaas

INGREDIENTEN

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 15 - 20 gedroogde abrikozen
  • 200 gr geitenkaas
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte peterselie 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. 
  2. Laat het deeg ontdooien en laat de abrikozen weken.
  3. Snijd de abrikozen in stukken en meng ze met de peterselie en de verkruimelde geitenkaas.
  4. Schep wat van het mengsel op de deegplakjes en vouw ze diagonaal dicht.
  5. Plaats de hapjes gedurende ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. 

Gepost door Frans


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bladerdeeg, abrikozen, geitenkaas, deegplakjes, voorverwarmde oven Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: