Paddestoelen (gemengd)

INGREDIENTEN

  • 1,5 kg gemengde paddenstoelen (champignons, oesterzwammen, enoki, cantharellen, ...)
  • 80 gr  margarine
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 bouillonblokje (mediterraanse groenten en kruiden)
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 80 g pesto
  • 40 g geraspte peccorino

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de grote paddenstoelen in 2 of 4 stukken. Spoel ze kort in voldoende koud water.
  2. Verhit 2 grote pannen, elk met de helft olie en de helft margarine.
  3. Bak de paddenstoelen op een heet vuur en roer ze regelmatig om.
  4. Voeg na 3 minuten de gesneden ui toe en laat alles nog een tijdje verder bakken.
  5. Haal de paddenstoelen uit de pan, giet er een scheut water bij en los er het bouillonblokje in op.
  6. Voeg tot slot de pesto toe en giet het mengsel over de paddenstoelen.
  7. Roer alles goed om en gebruik de jus als dressing.
  8. Serveer het gerecht in warme borden en strooi er de kaas over.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: