Warm: champignons met boursin en spekjes

INGREDIENTEN

  • 250 gr Parijse champignons
  • 1 pakje boursin of andere kruidenkaas
  • 50 gr gerookt spek in kleine blokjes
  • kleine hoeveelheid boter

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons.
  3. Bak de champignons langs beide kanten mooi bruin.
  4. Bak het spek in een pan.
  5. Vul de champignons met boursin en stukjes gerookt spek.
  6. Schik de champignons op een vuurvaste schotel.
  7. Plaats de schotel gedurende ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven.

Gepost door Paul


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
spek, gerookt, champignons, boursin, kruidenkaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: