Warm: lepelhapje met kip en fruit-curry mix

INGREDIENTEN

  • 2 kipfilets
  • 1 peer
  • 1 avocado
  • 1 ui
  • 1 dl witte wijn
  • citroensap
  • olijfolie
  • currypoeder
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 12 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid met peper zout en een beetje curry.
  2. Verhit wat olijfolie in een pan en laat hier de stukjes kip gedurende 5 minuten in bakken.
  3. Snijd intussen de peer, ui en avocado in kleine stukjes.
  4. Besprenkel de stukjes peer met citroensap om de kleur te behouden.
  5. Voeg de peer, ui en avocado toe aan de pan met kip en bestrooi met nog een beetje currypoeder.
  6. Voeg een klein scheutje wijn toe en laat het geheel nog gedurende 2 à 3 minuten gaarstoven.
  7. Presenteer dit geheel als een lepelhapje.

Gepost door Bert


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
lepelhapje, avocado, citroensap, currypoeder, aperitiefhapje, aperitief, kip Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: