Kabeljauwfilet in papillotten

INGREDIENTEN

  • 4 kabeljauwfilets
  • 1 ajuin
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • zilverpapier
  • 2 teentjes knoflook
  • oregano
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwam de oven voor op 200 graden als je geen barbeque wil gebruiken.
  2. Snijd de ajuin in ringen.
  3. Versnipper de knoflook.
  4. Snijd 4 stukken zilverpapier, deze mag ongeveer 30cm lang zijn.
  5. Schik de kabeljauw op het zilverpapier.
  6. Doe er wat uiringetjes, wat zongedroogde tomaatjes en peper en zout over.
  7. Verdeel de knoflook over de vis en breng op smaak met oregano.
  8. Overgiet met 1 el olijfolie.
  9. Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven of op de barbeque.

Gepost door Marijke


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Vis, barbeque, papillotten, kabeljauw, ovengerecht, oven Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: