Entrecôtes in papilotten

INGREDIENTEN

  • 4 entrecotes
  • 4 sjalotjes, fijn gesnipperd
  • 3 theelepels mosterd
  • 3 dl droge rode wijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 30 gr boter
  • 4 takjes verse tijn
  • 4 laurierblaadjes
  • peper en zout
  • aluminiumfolie

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Zet de stukken vlees in een ondiepe, niet-metalen schotel
  2. Meng de wijn met de olie en voeg peper en zout naar smaak toe.
  3. Giet de marinade over het vlees, dek de schaal af met plasticfolie en laat deze gedurende 8uur in de koelkast staan.
  4. Neem 4 stukken aluminiumfolie en bestrijk de binnenkant met de boter en de mosterd.
  5. Laat de entrecôtes uitlekken en plaats ze elk op een folie.
  6. Leg de sjalotjes, tijm en laurierblaadjes erop en vouw de folie om de entrecotes tot een pakketje.
  7. Rooster de entrecôtes gedurende 10 minuten boven hete kolen, draai ze één keer om.
  8. Serveer de entrecôtes in de folie.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
entrecote, biefstuk, papilotte, barbecue, kolen, marinade, vlees Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: