Lamscarré

INGREDIENTEN

  • 4 stukken lamscarré met telkens 4 ribbetjes
  • 1 ui, fijn gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels fijngehakte verse rozemarijn
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Zet de lamscarré in een ondiepe, niet-metalen schotel.
  2. Meng de olie, azijn, citroensap, rozemarijn en ui goed door mekaar en breng op smaak met peper en zout.
  3. Giet de marinade over de lamscarré en draai ze om zodat ze overal bedekt zijn met marinade. Dek de schotel af met plasticfolie en laat deze gedurende een uur in de koelkast staan.
  4. Laat de lamscarré uitlekken en bewaar de marinade.
  5. Rooster de stukken gedurende +/- 10 minuten per kant boven middelmatig hete kolen en strijk ze regelmatig in met de marinade.


 

REACTIES :

Geschreven door Valerie Voor Canvas op 04/3/2010


Welke er ook erg lekker uitzag was de lamscarré met een korstje van gemengde kruiden die chef Dino Bagnato afgelopen dinsdag klaarmaakte tijdens een aflevering van \'In de keuken\'. Dat gerecht staat ook op het menu van zijn Italiaanse restaurant Il Fiore in Maasmechelen. Je kan het recept nalezen op canvas.be/indekeuken. Wie de uitzending gemist heeft wordt geholpen door de handige videofragmenten die er bij staan. \'In de keuken\' kan je iedere dinsdag om 20.40u op Canvas bekijken.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
lam, carré, gemarineerd Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: