Mixed grill-brochettes

INGREDIENTEN

  • 4 lamsniertjes
  • 6 plakken gerookt spek zonder zwoerd
  • 4 kerstomaten
  • 4 kleine haasbiefstukjes of kipfilets
  • 8 kleine worstjes
  • 4 grote champignons
  • 12 laurierblaadjes
  • peper en zout
  • 4 metalen spiesen

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de lamsniertjes doormidden en knip het midden eruit met een keukenschaar.
  2. Snijd de plakken spek in de breedte doormidden en rol ze om elk half niertje en om elke kerstomaat.
  3. Rijg de niertjes, kerstomaten, biefstukjes of kipfilets, worstjes, champignons en laurierblaadjes afwisselend aan metalen spiesen.
  4. Kruid ze naar believen met peper en zout en strijk ze ventueel in met een marinade.
  5. Rooster de spiesen gedurende 12 minuten boven middelmatig hete kolen, draai ze regelmatig om en bestrijk ze met marinade of wat olie.

Gepost door Liza


 

REACTIES :

Geschreven door Guy  op 15/5/2008


Eindelijk kunnen we de barbecue nog eens gebruiken!



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
lam, spek, nier, spekzwoerd, barbecue, zomer, barbecuen, recepten, lamsniertjes Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: