Vegetarische brochettes 1

INGREDIENTEN

  • 2 uien
  • 8 nieuwe aardappelen, gewassen maar niet geschild
  • 1 aubergine
  • 1 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 250 gr Hallourni (schapenkaas)
  • 2 nectarines
  • 8 champignons
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels gehakte, verse tijm
  • 2 theelepels gehakte, verse rozemarijn
  • 4 metalen spiesen

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de aubergine en komkommer in 8 grote stukken.
  2. Ontdoe de paprika's van hun zaadjes en zaadlijsten en snijd ze eveneens in 8 stukken.
  3. Ontpit de nectarines en snijd ze in vieren.
  4. Snijd de uien in stukjes en voeg ze toe aan een kookpot met gezouten water en de aardappelen en laat de aardappelen koken tot ze net gaar zijn.
  5. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
  6. Blancheer intussen de aubergine 2 minuten in kokend water, voeg dan de komkommer toe en een minuutje later de paprika's.
  7. Laat het geheel nog 2 minuten sudderen en giet daarna de groenten af en laat ze afkoelen.
  8. Leg de afgekoelde groenten, kaas, nectarines en champignons in een kom. Voeg de olijfolie en kruiden toe en roer goed om zodat alle groenten bedekt zijn.
  9. Rijg de groenten, kaas, nectarines en champignons aan metalen spiesen.
  10. Rooster de spiesen gedurende 15 minuten boven hete kolen en draai ze regelmatig om.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Hallourni , groente, vegetarisch, gezond Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: