Aardappelwaaiers

INGREDIENTEN

  • 6 grote aardappelen
  • 2 eetlepels knoflookolie
  • aluminiumfolie

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Boen de aardappelen schoon, maar schil ze niet.
  2. Snijd ze een aantal kerenzeer diep in, maar let op dat ze aan de onderzijde niet doorgesneden worden.
  3. Knip 6 stukken aluminiumfolie uit.
  4. Leg een aardappel op een stuk folie en bestrijk ze royaal met de knoflookolie.
  5. Vouw de randen naar boven zodat je een dickt pakketje krijgt.
  6. Rooster de aardappelen gedurende een uur boven hete kolen en draai ze af en toe om.
  7. Maak de pakketjes open en knijp voorzichtig in de aardappel zodat de waaiers open gaan staan.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappel, papilotte, knoflook, vegetarisch Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: