Lams-satÚs

INGREDIENTEN

  • 1 kg lamsbout (zonder bot)
  • 1,5 dl olijfolie
  • 4  fijjngehakte uien
  • 6 voorjaarsuitjes
  • 2 eetlepelspaprikapoeder
  • peper en zout
  • Houten of metalen stokjes

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 3 cm.
  2. Maak een vleesmarinade met de olie, zout, uien en paprikapoeder (bewaar nog een beetje olie voor de champignons) en laat het vlees gedurende een volledige nacht afgedekt in de koelkast staan.
  3. Neem ongeveer 6 blokjes vlees voor elke saté en rijg de stukjes vlees aan de stokjes.
  4. Grill ze onder voortdurende omdraaien, gedurende 6 minuten boven hete kolen. 
  5. Snijd tenslotte de voorjaarsuitjes fijn en strooi ze rauw over de satés.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: