Warm: champignons in knoflooksaus

INGREDIENTEN

  • 250 gr Parijse champignons
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels citroensap
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels verse fijngehakte peterselie
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 8 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de champignons schoon met een doekje of een borsteltje en snijd de
    uiteinden van de steeltjes er af.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en pers de knoflook hierboven uit.
  3. Voeg de champignons toe en stoof ze in de olie boven laag vuur gedurende  10 minuten met het deksel op de pan.
  4. Voeg peper, zout, citroensap en peterselie toe naar smaak en serveer de champignons warm of lauw in een schaaltje.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
champignons, looksaus Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: