Warm: knoflookgamba’s

INGREDIENTEN

  • 350 gr rauwe, ongepelde gamba's
  • 3 teentje knoflook
  • 1 kleine peper
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte peterselie
  • olijfolie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 8 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de teentjes knoflook en pers of snipper ze heel fijn. 
  2. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten in de peper en snipper ze fijn. 
  3. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de gesnipperde peper en knoflook tot deze laatste gaat kleuren.
  4. Voeg de gamba’s toe en schep ze regelmatig om.
  5. Laat ze 2 tot 3 minuten meebakken tot ze mooi roze gekleurd zijn.
  6. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
  7. Serveer de gamba's op een schaal en garneer met stukjes citroen.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
gamba's, looksaus, hapje, citroen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: