Zalm in papillotten

INGREDIENTEN

  • 4 stukken zalm
  • 1 ui
  • 4 el olijfolie
  • verse dille
  • 4 stukjes zilverpapier (30x30cm)
  • 4 schijfjes citroen
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  • Schik de zalm op het zilverpapier.
  • Snijd de ui in ringetjes.
  • Voeg er wat uiringetjes, dille, peper en zout toe.
  • Leg een schijfje citroen over de zalm.
  • Giet 1 el olijfolie over het geheel.
  • Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes op de barbecue.
  • Opdienen in het zilverpapier.

Gepost door Grete


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
barbecue, zalm, papillotte, dille Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: