Chocolade koek

INGREDIENTEN

  • 400 gr fijne suiker
  • 6 pakken petits beurres
  • 200 gr chocolade
  • 5 eieren
  • 300 gr boter

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 12 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Klop de eieren met de suiker.
  2. Smelt de chocolade en de boter, en roer deze dan onder het ei-suiker mengsel.
  3. Breek de petits beurres in fijne stukjes.
  4. Meng de gebroken petits beurres met het chocolade mengsel.
  5. Bedek een vorm met aluminiumfolie en doe hier het mengsel in.
  6. Laat afkoelen in de koelkast.

TIP: Snijd er kleine stukjes van want het is redelijk zware koek.

Gepost door ElsMaussen


 

REACTIES :

Geschreven door jose veekmans op 07/5/2010


ik heb de chocolade koek gemaakt en een ganse dag en nacht in de frigo gezet maar de koek wordt niet stijf,ik kan er geen plakjes van snijden,waaraan ligt dit?? welke boter gebruik jij? misschien ligt het daaraan,hij is wel lekker.Of ligt het aan de chocolade,welke chocolade moet ik gebruiken?? graag wil ik dat er iemand mij helpt dank u wel groetjes jose



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
chocolade, boter, petits beurres, suiker, eieren Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: