Pasta in sardinesaus

INGREDIENTEN

  • 250 gr pasta
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 blikjes sardines in olie
  • 1 fles sugocasa piccante

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de pasta al dente.
  2. Versnipper de ui.
  3. Pers de knoflook.
  4. Verwijder de graatjes van de sardines en laat ze uitlekken.
  5. Maak de courgette schoon en snijd deze doormidden en verder in plakjes.
  6. Verhit de olie in de pan en fruit de ui en courgetten gedurende 4 minuten.
  7. Voeg de knoflook en saus toe en laat enkele minuten zachtjes koken.
  8. Voeg de sardines toe en laat nog een minuut zachtjes verder koken.

Gepost door Jelle


 

REACTIES :

Geschreven door Nicole Van Beek op 05/1/2012


Sardines in een vegetarisch gerecht???



Geschreven door Jan De Bal op 20/1/2012


Uiteraard, volgens mij zijn sardines geen vlees :-).



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, vet-arm, sardine, vegetarisch, saus, courgette, ui Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: