Koud: meloen met Parma- of Gandaham

INGREDIENTEN

  • 1 Gallia meloen
  • 10 sneetjes Parma- of Gandaham
  • 1 kiwi

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : Niet van toepassing

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de meloen in dunne schijven.
  2. Schik en verdeel deze in een waaier samen met de parmaham over dessertbordjes.
  3. Snijd kroontjes uit de kiwi en leg deze in het midden van de waaier.

Gepost door Geert


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aperitiefhapje, parmaham, meloen, kiwi Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: