Pizza frutti di mare

INGREDIENTEN

  • ingrediënten pizzadeeg
  • 250 gr tonijn
  • 200 gr garnalen        
  • 150 gr zwarte olijven
  • 6 ansjovisfilets         
  • 2 tomaten
  • 1 potje tomatenpuree       
  • 5 dl halfvolle melk
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel oregano
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 90 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Pizza recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak het pizzadeeg.
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  3. Ontzout de ansjovisfilets eventueel in wat melk.
  4. Ontpit de olijven.
  5. Maak de garnalen schoon.
  6. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd deze in kleine blokjes
  7. Pers de knoflook fijn.
  8. Wrijf de pizzabodem in met de tomatenpuree.
  9. Beleg de pizza met de tomaten, garnalen, ansjovisfilets, knoflook en tonijn.
  10. Strooi vervolgens de peper, het zout en de oregano over de pizza.
  11. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
  12. Smakelijk!

Gepost door Annemie


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pizza, Pizza frutti di mare, vis, garnalen, ansjovis, filet, garnalen, italiaans, tomaten, tomatenpuree, pizzabodem, pizzadeeg Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: