Blinde vink met witte wijnsaus

INGREDIENTEN

  • 4 blinde vinken
  • 2 dl witte wijn
  • 1 blokje vleesbouillon
  • 1 ui
  • gemalen kruidnagel
  • kleine hoeveelheid peterselie
  • kaneel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de ui in stukjes.
  2. Hak de peterselie fijn.
  3. Verhit de olie in de pan en braad de blinde vinken op een hoog vuur.
  4. Haal de blinde vinken uit de pan Van zodra ze mooi bruin zijn.
  5. Voeg de stukjes ui in de pan en zet het vuur wat lager.
  6. Voeg na enkele minuten de witte wijn en gedroogde peterselie toe.
  7. Voeg 1 dl warm water toe.
  8. Voeg de kruidnagel, het bouillonblokje, peper en zout toe.
  9. Voeg na enkele minuten de blinde vinken toe.
  10. Plaats het deksel op de pan en laat ongeveer 30 minuten sudderen op een heel zacht vuurtje.

Gepost door Gerard


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
blinde vink met witte wijnsaus, blinde vinken, blinde vink, blind, vink, wijn, witte, witte wijn,blinde vink in witte wijnsaus,witte wijnsaus,wijnsaus, vleesbouillon Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: