Lamsgoulash

INGREDIENTEN

  • 600 gr lamsvlees
  • 2 uien
  • 2 groene paprika's
  • 500 gr tomaten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel kummelzaad 
  • 1 theelepel tijm
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 120 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Pel de uien en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Pers de knoflookteentjes.
  3. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met paprikapoeder, peper en zout.
  4. Maak de paprika's zuiver en snijd ze in kleine reepjes.
  5. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.
  6. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook eventjes.
  7. Voeg het vlees toe en bak het mooi bruin.
  8. Laat achteraf het vlees gedurende een uur het vlees op een zacht vuurtje verder bakken.
  9. Voeg de kummel, paprika's, tomaten en de tijm toe.
  10. Schep alles goed door elkaar en laat het nog 30 minuten zachtjes stoven.

Gepost door Rita


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Lamsgoulash, lams, goulash, friet goulash, hongaarse keuken, hongaars, hongarije, lamsvlees, ui, knoflook, paprika, paprikapoeder, groene paprika , kummelzaad, tijm, peper, zout, peper en zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: