Wild zwijnsbiefstukjes met roomsaus

INGREDIENTEN

  • 4 wilde zwijnsbiefstukjes
  • 2 dl slagroom
  • 1 eetlepel gehakte noten of gewelde rozijnen
  • 50 gr boter of margarine
  • wildkruiden
  • tijm
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Wildrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Bestrooi de wild zwijnsbiefstukjes met de wildkruiden.
  2. Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht.
  3. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.
  4. Voeg de overige boter toe en verwarm dit opnieuw.
  5. Bak hierin de biefstukjes aan beide zijden bruin.
  6. Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden.
  7. Voeg de slagroom aan de bakboter toe en verhit het geheel al roerende.
  8. Voeg de noten toe en maak de saus op smaak af met peper, zout en tijm.

Gepost door RenÚ


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Wild zwijnsbiefstukjes met roomsaus, wild zwijn, biefstuk, room, wildrecept, wildgerehct, bakboter, pan, zwijn Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: