Hazenrug met room

INGREDIENTEN

  • 2 hazenruggen
  • 50 gr boter
  • 1/4 liter slagroom
  • 150 gram champignons
  • 1/4 liter wildbouillon
  • hazebloed
  • citroensap
  • cayennepeper

BEREIDINGSTIJD : 90 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Wildrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Fileer de hazeruggen.
  2. Hak de karkassen en maak er een wildbouillon van.
  3. Reduceer deze tot 1/4 liter.
  4. Braad de rugfilets in de boter in 7 minuten bruin en rosé van binnen.
  5. Houd de filets warm.
  6. Deglaseer de braadboter met de wildbouillon, voeg champignons, citroensap en cayennepeper toe en laat het geheel nog even doorkoken.
  7. Voeg van het vuur af de slagroom vermengd met het hazebloed toe.
  8. Snijd de rugfilets in escalopes, nappeer die met wat saus en serveer.
  9. Geef er aardappelkroketjes bij en spruitjes met knolselderij.

Gepost door Rina


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Hazerug met room, hazerug, haas, wild, fileren, rugfilets, slagroom, escalopes, napperen, spruitjes, knolselderij, wildrecept, wildrecepten, wildgerechten, wildseizoen, jachtseizoen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: