Ree - biefstukjes met geroosterde amandelen

INGREDIENTEN

  • 4 ree - biefstukjes
  • 5 eetlepels amandelen
  • 15 cl slagroom
  • 1,5 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels olie
  • 40 gram boter of margarine
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Wildrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Bestrijk de biefstukjes met de mosterd en bestrooi ze met een beetje peper.
  2. Verhit de olie in een pan en schroei de biefstukjes aan beide zijden dicht.
  3. Neem de biefstukjes  uit de pan en voeg de boter toe.
  4. Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (naar believen, gemiddeld ongeveer  3-4 minuten aan iedere kant).  
  5. Rooster intussen de amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  6. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.
  7. Voeg de room toe aan de bakboter en roer de aanbaksel los.
  8. Verdeel de biefstukjes over de borden en garneer met de geroosterde amandelen.

 

Gepost door roos


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
ree biefstuk amandelen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: