Wild konijn met porto-roomsaus

INGREDIENTEN

  • 1 kg konijn
  • 2 dl rode porto
  • 1.5 dl room
  • 100 gr boter
  • 2 eierdooiers

BEREIDINGSTIJD : 90 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Wildrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verhit de helft van de boter in een pan en bak de stukken konijn erin bruin.
  2. Voeg de rest van de boter toe en kruid de stukken vlees.
  3. Laat dit gedurende 1 uur op een laag vuurtje voort braden.
  4. Schik de stukken konijn op een schotel, voeg de porto aan het braadsap toe en laat dit inkoken.
  5. Vermeng in een kom de twee eierdooiers met de room en voeg dit bij de saus tot deze dik wordt ( niet laten koken !). 
  6. Overgiet de stukken konijn met de saus en serveer onmiddellijk.

Gepost door Roos


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Konijn, wild, port, room, herfst Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: