Reeboktournedos in een calvadossausje met perenschijfjes

INGREDIENTEN

  • 4 reeboktournedos
  • 1 dl calvados
  • 1 dl witte wijn
  • 1 bokaal halve peren
  • 1/2 dl room
  • bakboter
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Wildrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verhit een klontje boter in een pan en laat de reeboktournedos op een hoog vuur aan beide zijden +-/ 5 minuten dichtschroeien.
  2. Kruid intussen het vlees met zout en peper.
  3. Giet de witte wijn, de calvados, het sap van de peren en het vlees in de pan en breng dit aan de kook.
  4. Voeg de room toe en meng doorheen de saus tot die de gewenste dikte heeft.
  5. Breng de saus op smaak met voldoende peper en zout.
  6. Snijd de halve peertjes in schijfjes
  7. Leg de schijfjes op de reeboktournedos en overgiet deze met de calvadossaus.

Gepost door Fernand


 

REACTIES :

Geschreven door Alfons Verhaeren op 07/11/2007


Zo een lekker wildgerechtje blijft het toch doen!



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Reeboktournedos in een calvadossausje met perenschijfjes, reebok, bok, ree, calvados, peren, bokaal, wijn, peper en zout, wild, wildgerecht, wildgerechten, wildrecept, wildrecepten, wildseizoen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: