Pasta met spinazie en ricotta

INGREDIENTEN

  • 500 gr rigatoni
  • 750 gr spinazie
  • 750 gr verse ricotta
  • 3 dl zure room
  • 4 eieren
  • 100 gr Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels dille (fijngehakt)
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten kokend water.
  3. Doe de pasta in een goed ingevette ovenschaal.
  4. Blancheer de spinazie in kokend water.
  5. Giet deze af en knijp er het overtollige vocht uit.
  6. Hak de spinazie grove stukken en doe het in een kom.
  7. Voeg er de ricotta, zure room, lichtjes losgeklopte eieren, parmezaan, dille, peper en zout toe en vermeng het geheel met de pasta.
  8. Doe de pasta in de ovenschaal en plaats deze gedurende ongeveer 25 minuten in de oven.

Gepost door Inge


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Pasta met spinazie en ricotta, spinazie, ricotta, oven, vegetarisch, vegetarisch gerecht, vegetarisme, vegi, zure room, eieren Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: