Chinese soep

INGREDIENTEN

  • 1 liter water
  • 2 wortelen
  • 1/4 witte kool
  • 100 gr bloemkool
  • 1/2 krop sla
  • 3 uien
  • 100 gr bamboescheuten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50 gr taugé
  • 1 theelepel bloem
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel ve-tsin
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Soepen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de wortelen schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Maak de witte kool schoon en snijd deze klein.
  3. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes.
  4. Maak de sla schoon en scheur de blaadjes in stukken.
  5. Laat de bamboescheuten uitlekken en snijd ze in kleine stukjes.
  6. Maak de uien schoon en versnipper ze.
  7. Verhit de olie en fruit hierin alle groenten +/- 5 minuten.
  8. Roer regelmatig door de groenten tijdens het fruiten
  9. Voeg de taugé toe en laat alles nog eens +/- 3 minuten fruiten.
  10. Voeg het water toe en breng de soep aan de kook.
  11. Draai het vuur laag en laat de soep +/- 20 minuten zachtjes doorkoken.
  12. Roer de bloem met wat water en de sojasaus los.
  13. Voeg het bloemmengsel toe en roer voortdurend door de soep.
  14. Laat alles nog +/- 5 minuten zachtjes doorkoken.
  15. Maak de soep op smaak met de ve-tsin en wat peper en zout.

Gepost door Rina


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Chinese soep, wortelen, witte kool, kool, sla, bloemkool , groenten , fruiten, sojasaus , chinees, china, bloemmengsel , ve-tsin Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: