Meringue-ananas met kokosnoot

INGREDIENTEN

  • 1 ananas
  • 3 eiwitten
  • 50 gr geraspte kokosnoot
  • 150 gr poedersuiker

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de ananas en snijd het vruchtvlees in grote stukken.
  2. Verdeel deze over 4 ovenschaaltjes
  3. Klop het eiwit stijf, voeg de suiker en 3/4 van de kokosnoot toe.
  4. Bedek de stukken ananas met een laagje meringue, bestrooi met kokosnoot en zet de schaaltjes een tiental minuten onder de ovengrill.
  5. Controleer af en toe en haal ze uit de oven van zodra de meringue een kleurtje krijgt.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
ananas, eiwitten, kokosnoot, poedersuiker Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: