Roodbaarsfilet met Noordzeegarnalen

INGREDIENTEN

  • 600 gr roodbaarsfilet
  • 250 gr gepelde grijze garnalen
  • 1 citroen
  • 100 gr boter
  • 100 gr bloem
  • fijngehakte, verse peterselie
  • peper en zeezout
  • eventueel viskruiden

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Meng de bloem met wat peper, zeezout en eventueel viskruiden.
  2. Wentel de visfilets in de bloem.
  3. Smelt de boter in ene (vis)pan en bak de filets aan beide zijden gaar in de hete boter tot er zich een mooi korstje vormt.
  4. Snijd de citroen doormidden en verwijder eventuele pitjes.
  5. Neem de roodbaarsfilets uit de pan en houd ze warm.
  6. Verhit opnieuw de boter en laat de garnalen hierin even opbakken.
  7. Knijp de citroen uit boven de garnalen en voeg de gehakte peterselie toe.
  8. Laat het geheel even goed doorverhitten en strooi het nadien over de roodbaarsfilet.

Gepost door Luc


 

REACTIES :

Geschreven door M Michielsen op 28/10/2010


Eenvoudig, snel klaar en lekker! Garnalen pellen, duurt het langst in deze bereiding...maar niets gaat boven \



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
roodbaars, garnalen, grijze, roodbaarsfilets Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: